Banderoller för företagsskyltning

De flesta känner till att god marknadsföring är av största vikt om man vill locka till sig ett bredare kundunderlag och på så sätt lyckas med sin aktuella företagsidé eller pågående kampanj. Det dyraste sättet att nå dit är dock inte alltid det bästa. När man funderar kring reklam är kanske att synas i TV eller tidningar det första man tänker på eller möjligtvis en genomtänkt och väldesignad butiksskyltning. Det finns dock både billigare och smartare lösningar som kan göra att man får lika god eller till och med bättre möjligheter att nå ut med sin produkt, de tjänster man har att erbjuda eller kärnan i det budskap man önskar förmedla. Den eftertraktade och fantastiska lösningen ligger i begreppet banderoller. Banderoller är ett fantastiskt och flexibelt sätt att göra reklam på.

 

Enkel och kostnadseffektiv exponering

Att använda sig av olika slags banderoller är ett både enkelt och effektivt sätt att exempelvis skaffa sig en god exponering på längre avstånd eller för att utforma en tydlig och blickfångande mässvägg under en pågående kampanj. Det finns en mängd fördelar med banderoller när det gäller såväl enkel som smidig transport och snabb montering. Dessutom passar banderoller utmärkt både inne och ute. Materialet är tåligt och utbudet är stort. En banderoll är helt enkelt en större eller mindre reklamskyltning som gör det möjligt för företag att på ett smidigt och flexibelt sätt kommunicera med nya kunder.

Med tanke på den relativt låga kostnaden är det både realistiskt och förnuftigt att kosta på sig att i god tid beställa nya banderoller inför nästkommande kampanj eller event. Med banderoller ligger man lätt steget före. Det är inte heller särskilt svårt att köpa banderoller till konkurrenskraftiga priser på nätet. Man kan med fördel sköta sina ärenden i lugn och ro antingen från kontoret eller det egna hemmet.

Som kund sparar man både tid och pengar samtidigt som man får en fantastisk produkt för besväret. Att produkten är billig innebär dock ingen kompromiss när det gäller kvaliteten. Våra banderoller håller hög kvalitet och är tillverkade i vädertåliga material. Vidare är flexibiliteten i fråga om urvalet stort då det finns olika sorters banderoller beroende på vilken exponering som önskas samt vilken storlek som skulle passa den aktuella situationen och budskapet bäst. Själva marknadsföringen blir kostnadseffektiv för företaget då man till en relativt låg kostnad med banderoller får en stor och effektiv exponeringsyta.

Vidare är företagsskyltning med banderoll ett flexibelt och situationsvänligt sätt att nå en bred publik. Vanligt förekommande användningsområden för denna typ av skyltning är såväl företagsskyltar som reklamskyltar. Det är både effektivt och effektfullt att använda banderoller på mässor, events och i andra sammanhang där man vill synas och höras. Banderoller är tydliga, lättfattliga och lätthanterade då även större varianter kan rullas ihop till transportförvaring.

Banderoller för fasader och byggnadsställningar

I vårt sortiment finns en hel del olika slags banderoller och det är lätt att hitta något som passar tillfället och situationen i fråga. Produktpresentationerna är tydliga och det finns exempelbilder vilket ytterligare bidrar till att visuellt kunna föreställa sig hur det färdiga resultatet kan komma att se ut.

När det gäller fasader eller byggnadsställningar som klarar av att exponera en riktigt stor banderoll erbjuder vi fasadvepor XL i både stora och jättestora format alltefter önskemål och behov. Denna användningsform blir allt vanligare och det är numera väldigt populärt att låta marknadsföra sig via centrala fasader eller välbesökta byggnader med större ställningar. Som kommunikationsmedel är detta marknadsföringsknep ovärderligt då banderollerna ifråga varken kräver permanent bygglov eller reparationer. Med andra ord är veporna både prisvärda och slittåliga samtidigt som de erbjuder en mycket smart och genomtänkt lösning på skyltexponerings-frågan.

Vidare erbjuder vi också mindre banderoller och vepor för användning och maximal exponering både inomhus och utomhus. Materialen i fråga är antingen tät och slitstark PVC eller nät-PVC som släpper igenom vinden. PVC är ett mycket bra material när det gäller att uppnå bästa möjliga färgåtergivning. Själva beställningen är enkel och som kund fyller man i önskat storleksformat och det tryck eller namnlogo som man vill bifoga laddas enkelt upp efter beställning. Vi svarar gärna på frågor och är tillgängliga på telefon för att bistå kunden så mycket som möjligt.

Resultatet kan med andra ord bli precis så professionellt eller teatraliskt som kunden önskar. Det gäller bara att ha visionen klart för sig när det är dags att beställa ,men det bästa med banderoller är att de kan återanvändas om och om igen. I annat fall är det relativt billigt att skaffa nya.

 

Eleganta tygvepor

Ett annat alternativ i skyltsammanhang är tygvepor som väldigt enkelt kan hängas upp för inomhusbruk. Dessa går att arrangera på olika sätt och det är bara fantasin som sätter gränserna för hur inbjudande det kan bli. Det är både snyggt och elegant med tygbanderoller och de olika materialvalen framhäver budskapet på bästa sätt med en extraordinär färglyster och ger en känsla av draperad design. Det finns en del att välja på som till exempel flaggpolyester och decotex. Ett annat alternativ är avtorkningsbar nylonväv. Det går också att välja med eller utan ljusgenomsläpp vilket gör det möjligt att leka med såväl kontraster som ljussättning. När det gäller tygvepor är polycanvas ett mycket spännande material som man även kan tapetsera med. Resultatet blir en tilltalande fototapet.

 

Banderoller för mässväggar

I vårt sortiment finns också en polyestervepa med kardborre som är speciellt utformad för exponering på mässväggar. Det finns flera fördelar med att trycka på tyg när man ska dekorera en monter med bilder inför ett event. Resultatet med tygtryckning är både proffsigt och snyggt. Sublimeringstrycktekniken med 4-färgstryck ger en fantastisk färgåtergivning och budskapet får den eleganta inramning det förtjänar.

Tygtryckning ger en exklusiv och ombonad känsla och dessa vepor är 250 cm höga vilket motsvarar storleken på mässväggar i allmänhet. Självhäftande kardborre medföljer beställningen och själva monteringen är väldigt enkel. Vidare är denna lösning marknadens i särklass billigaste alternativ när man är i behov av en snygg och kostnadseffektiv monter. Det går dessutom att återanvända banderollen till fler mässor eller events och allt man behöver är en ny kardborreremsa till uppfästningen.

 

Att tänka på vid banderolldesign

  • Det är alltid en god idé att formulera sitt budskap så koncentrerat som möjligt när man bestämmer hur man vill att banderollen i fråga ska se ut. Även om banderoller normalt sätt är stora betyder detta inte att man automatiskt kan fylla dem med hur mycket information som helst.
  • Då banderoller i allmänhet är till för att dra till sig uppmärksamhet så snabbt och effektivt som möjligt på långa avstånd vill man att även att människor som färdas i bilar, bussar, tåg och dylikt ska hinna lägga märke till banderollen och uppfatta budskapet.
  • Då man kan välja banderoller med både tryck och text måste man ha i åtanke att texten gärna ska hållas så kort det bara går för att möjliggöra maximal förstoring. Ofta är nyckelord ett bra ledmotiv. Viktigt i sammanhanget är också att se till att det finns lite marginal mellan budskapet eller trycket och banderoll-kanten samt att komma ihåg att öljetter och fästningsanordningar alltid placeras längs med kanterna.

Som kund hos oss kan man förvänta sig billiga banderoller av god kvalitet samt snabb och effektiv leverans. Vi har ett stort utbud av de vanligaste banderollerna och det finns möjlighet att välja olika sorters material. Även när det gäller storlek finns det olika alternativ från XL varianter för utomhusbruk till vägghängda banderoller inomhus. Det finns något för alla önskemål och behov. Med våra slitstarka banderoller får bilder, logotyper och budskap den fantastiska exponering de förtjänar.

Senast Uppdaterad: 2019-08-11 16:19:31