Reklamflagga för alla dina exponeringsbehov

Företagsflaggor eller reklamflaggor av olika slag är mycket vanliga beställningar till företag, oavsett vilken bransch man befinner sig i. Det finns många olika varianter och former som kan vara bra att ha och längre ned ska vi berätta vilka olika flaggor som just ert företag kan använda er av om ni tycker att en reklamflagga skulle vara den perfekta marknadsföringsåtgärden för företaget.

 

Fördelen med reklamflaggor

Det som är så bra med reklmaflaggor är inte bara deras låga pris. De är också mycket praktiska att transportera och kan i stort sett sättas upp överallt. Varför inte utanför er kiosk, er butik, era affärslokaler för att guida kunderna eller i stan eller på stranden för att marknadsföra er själva. Reklamflaggor syns väl och tål både regn, rusk och solsken och ofta bidrar de även till att slänga lite färg på annars så tråkiga gråa fasader eller miljöer.

 

Reklamflaggor kan också mycket enkelt beställas i allehanda material samt i en -eller flerfärgstryck. Vi trycker upp era flaggor på två olika sätt och alltid på ett starkt material som håller måttet länge och väl. Ni kan välja mellan screentryck och digitaltryck hos oss för det bästa resultatet.

 

Reklamflaggan utgör en essentiell del av ert företags kommunikation, då de både ger en dynamisk och livskraftig bild av vilka ni är. Eftersom en reklamflagga främst är tänkt att sitta utomhus, är det heller inga problem att låta de vara hissade dygnet runt, vilket gör att fler människor har förmågan att se dem.

 

Olika typer av reklamflaggor

Ja, det finns så många olika reklamflaggor att det är svårt att veta var man ska börja. Alla sorters flaggor med reklam på hör till denna kategori men vi ska i alla fall förklara olika modeller för att ni ska bli en aning klokare. Beachflaggor är en flagga som visserligen förknippas med strand och hav men en beachflagga går lika bra att ha i sin mässmonter eller utanför butiken för att hälsa kunder välkomna. Fördelen med dessa flaggor är att de står stabilt på marken och är ofta av den större modellen, vilket gör att de syns utomordentligt väl. Stativet kan också variera och även materialet i flaggan, beroende på om den ska stå inomhus eller utomhus. Beachflaggor brukar ha rejält med utrymme för logga, text och bild så här kan ni slå på stort.

 

Kioskflaggor är en mindre variant som hängs upp utanför er butik eller kiosk, vilket ni vill. Dessa är mycket prisvärda små reklampelare som i stort sett kan användas i hur stor utsträckning som helst. Som företag kan man även kombinera olika reklamflaggor för att göra det mer originellt för förbipasserande. Flaggorna bli till och med en designpryl där de fladdrar i vinden. Hos oss kan du även beställa flaggstångsflaggor som kan användas som reklammaterial. Dessa flaggor ser precis ut som vanliga fanor men har istället ett budskap eller er företagslogga på sig.

 

Vi använder oss främst av polyester i materialen på flaggorna som står emot snö, kyla och regn. Trycket bibehålles också garanterat utan att blekna i solen under sommarmånaderna. Ni är dock varmt välkomna att diskutera andra önskemål och för att se alla våra prototyper av reklamflaggor.

 

Vävd polyester vs stickad polyester

Det huvudsakliga materialet i en reklamflagga, är polyester. Men det finns dock två olika varianter av polyester som man kan välja mellan. Det ena är en stickad polyester och den andra är en vävd sådan. När man väljer tyg bör man veta att båda är ordentligt slitstarka men på grund av väder och vind, måste man givetvis till slut byta ut sin flagga. Har man valt stickad polyester kan man vänta sig att byta ut den 2-4 gånger om året, medans den tjocka, vävda flaggan tål en aning mer och fordrar ett byte 1-2 gånger per år. Därför är det viktigt innan ni beställer er flagga av oss, att ha gått igenom hur flaggan ska sitta och var, samt hur länge ni hade tänkt att ha den hissad. En vanlig kioskflagga tas vanligen in igen efter arbetsdagens slut medans en flaggstångsflagga kan vara hissad i flera månader. Tänk dock på att flaggor bör tas ned i extremt hårt väder för att inte gå sönder eller slitas ut i förtid. Har ni möjlighet, så spar på deras krafter vid hård väderlek.

 

Storlekar

Reklamflaggor kan komma i enorma storlekar som man till exempel kan se utanför stora varuhus eller på väg in till dem ute på vägen bredvid. De kan vara alltifrån någon meter ned till ett par decimeter och även komma i flera former. Många flaggor är rektangulära eller fyrkantiga medans mindre kioskflaggor även kan vara trekantiga. Beachflaggor kan även vara böjda upptill. Ju större din flagga är desto mer får du plats att trycka upp på den, men tänk också på din företagsimage och på vilken plats som flaggan ska vara. En gigantisk flaggstångsflagga utanför en hantverksbutik kanske inte passar lika bra som en beachflagga som står stadigt utanför eller en mindre flagga som hängs ut precis utanför dörren. Storleken på flaggan kan även den, säga mycket om ert företag och imagen ni vill skapa till kunderna.

 

Exempel på flaggor som lämpar sig för olika saker

Flaggorna som vi nämnde ovan i artikeln är några av de mest vanliga reklamflaggorna. Här nedan ska vi även tala om var de lämpar sig bäst och till vilken situation. Inget är naturligtvis ristat i sten och ni kan använda er av flaggorna precis hur nu vill. Men ibland kan det ändå vara trevligt med några goda råd på vägen.

 

Eventflaggor används ofta till olika företagsevents som sportevenemang eller när en ny produkt lanseras. Här är beachflaggan ett bra alternativ men det finns även liknande flaggor som lämpar sig särskilt bra för hårt väder. Foten på dessa flaggor brukar vara av stabil art och kan lätt stå på både snö och gräs alternativt grusunderlag.

Den klassiska flaggstångsflaggan brukar vara perfekt för kampanjer och att visa upp sina budskap. Då flaggan är fäst i en flaggstång syns den väl både för folk på nära håll och för folk längre bort. Inte sällan ser man dessa typer av flaggor utmed vägar eller vid större varuhus då de fungerar som vägvisare för förbipasserande bilister.

Kioskflaggor passar bra för att skylta med sin verksamhet samt för att skapa trevlig stämning utanför butiken. Detta är en mycket billig produkt som passar för att locka till sig kunder i närheten. En kioskflagga brukar inte utsättas för lika mycket slitage som flaggstångsflaggor eller andra utomhusflaggor som lätt kan falla offer för hårda vindar. En kioskflagga tar man vanligtvis ned under natten och sätter upp igen när dagen gryr. Den är iögonfallande och ert budskap syns tydligt och klart. Vad kan vara bättre?

Beställ era reklamflaggor på internet

Har ni blivit nyfikna på alla de reklamflaggor som erbjuds? Då tycker vi att ni ska sätta er ned och fundera på vilka som skulle kunna intressera er och beställa era framtida reklamflaggor. De onlinebutiker vi rekommenderar trycker upp dem på det hållbaraste sättet i klara färger och alla kostnader inkluderas i kostnadsförslaget ni får av dem. Är ni inte riktigt säkra på vilken typ av flagga ni behöver eller skulle ni vilja ha olika modeller till olika situationer? Då kan ni kontakta dem direkt för att fråga mer. De svarar på alla frågor om flaggor och liknande. Där är vi vana att trycka upp reklamflaggor eller beachflaggor och detta har försett dem med mycket erfarenhet om både teknik och marknadsföring generellt sett.

 

Oavsett vad du eller ni undrar över, ska vi se till att hjälpa er så mycket vi kan för att ert företag ska kunna glädjas av flaggorna och gynnas av reklamen.

Senast Uppdaterad: 2018-03-25 17:03:47