Roll ups - Allt du behöver veta och bästa produkterna

Vill ni att ert företag ska synas på det bästa sättet och har ni ett budskap som ni kanske vill få fram? Då är en snygg roll up en passande produkt. En roll up är en slags textilgardin som ni kan ta med er vart ni än befinner er. Om ni befinner er på mässa, ett event, får besök på kontoret eller bara vill sprida ert budskap så snabbt och effektivt som möjligt är en roll up ett perfekt sätt att synas. Med en roll up kan ni trycka upp ert företagsnamn eller logga samt lägga till ett budskap om ni skulle vilja det. Roll ups kan beställas i många olika färger och storlekar och är dessutom mycket enkla att sätta upp eller ta med i väskan när ni är på väg någonstans.

 

Det enda ni behöver göra är att rulla upp denna praktiska banderoll när ni är på ert event eller presentation. Kassetterna eller ställningarna är olika utformade beroende på var och hur banderollen ska presenteras så det är bara att komma till oss och välja och vraka.

 

Använd en roll up som marknadsföring

Att marknadsföra sitt företag har blivit alltmer vanligt och är dessutom ett nödvändigt ont för att konkurrera bland andra företag. Man vill sticka ut från mängden men helst utan att behöva lägga ned alltför mycket pengar på saker och metoder som inte fungerar. Det är här en roll up kommer in i bilden. Det behöver naturligtvis inte vara den enda åtgärden ni som företag vidtar, men det är verkligen ett kostnadseffektivt och praktiskt sätt att gå tillväga. Ju mer man marknadsför sig och ju mer individuell man är, desto mer har man att vinna. En roll up är ett fantastiskt sätt att komplettera den övriga marknadsföringen på och ni kommer garanterat inte att ångra er när ni fått hem era färgstarka banderoller som kommer lysa upp ert företagsnamn.

 

Roll ups används både av företag och privatpersoner när man vill göra någonting extra. De kan stå hemma som prydnad eftersom de är snygga att titta på, men generellt brukar man ha den som reklamprodukt för att ställa upp lite här och var. Den passar lika bra för att marknadsföra varor som tjänster och har ni för vana att gå på mässa eller ställa ut era produkter, har ni förmodligen sett dessa reklampelare lite överallt. En ordentligt genomtänkt bild eller text kan göra underverk genom att dra till sig kunder både på nära och längre håll eftersom en roll up har tendens att synas, även i stora folkmängder. Dessa roll ups har blivit alltmer populära och många tillverkare har därför anpassat sin design och material till en mängd olika situationer och platser, oavsett om en roll up ska stå utomhus eller inomhus. Om vi jämför med många andra marknadsföringsåtgärder, kan ni förvänta er att roll ups är prisvärda investeringar i företaget som håller under en lång tid. Idag görs roll ups i slitstarka och tåliga material för att passa alla väderlekar och situationer. Dessa smarta reklamplanscher är således en bra början till er nya kampanj. De är också flexibla lösningar om ni skulle vilja sätta flera bredvid varandra för att skapa en ännu större bild. Bara er fantasi sätter gränser och vi är idel öra för att tillgodose era behov.

 

Hur sätter man upp en roll up?

Att använda sig av roll ups är både smart marknadsföring och en enkel match. Ni får era banderoller som i en rulle. Ställningen eller kassetten är monterad med er roll up så det är inget som måste köpas till. Vissa av våra roll ups kommer även med en liten spotlight så att budskapet eller designen på planschen syns ännu bättre och samtidigt ger en mysig och ombonad känsla. Ni kan således ta med er roll up på affärsresa eller bara byta dess plats på kontoret när helst det passar. Att sätta upp en roll up är bland det enklaste som finns. och alla vet att när man lider av tidsbrist, behövs något som är lätt att handskas med och som inte tar alltför stor plats.

 

Hur kan en roll up se ut?

Som sagt, en roll up är en slags banderoll som man drar upp för att visa upp budskapet på duken. Man kan nästan likna den vid en stående rullgardin eller forna tiders filmdukar som många hade hemma för att titta på gamla hemmagjorda filmer. Från början var faktiskt Roll up ett företag med samma namn men senare tog många andra tillverkare över och gjorde sina egna varianter och namnet roll up blev kvar.

 

En roll up står på en fot som kan variera från modell till modell. Ibland har den två stödfötter och ibland en enda lång plan och stabil fot. När man har dragit upp duken med texten eller loggan eller vad det nu kan vara som står på duken, fäster man sin roll up med en stödpinne så att den inte glider ned. Materialet på foten varierar också beroende på vad som har beställts. Aluminium är ett vanligt material som också är efterfrågat.

 

Trycket på roll ups

Själva duken som rullas upp har alltså text, design, bilder eller annat smått och gott som är tänkt att gynna ert företag. Oftast brukar text kombinerat med en bild, vara ett bra alternativ för att sprida budskapet. För bästa resultat rekommenderas även företagets logga. Ett råd är att placera texten och loggan högre upp på er roll up eftersom det är enklare att se både på nära och längre håll. Faktum är att om man placerar viktig information längre ned så kan det hända att saker och ting i närheten står i vägen och skymmer utsikten för det väsentliga. Ju högre upp er text och logga är placerade, desto bättre reklam kan ni förvänta er. Märk väl att det oftast är tvärtom på vanliga reklamannonser med text och logga längre ned. Här är det dock det motsatta som visat sig vara mer effektivt.

 

Bilden kan antingen vara designad av ert företag eller av en reklambyrå men ni kan också ta hjälp av en fotograf för att få till en perfekt bild till er roll up. Till denna krävs en bra och genomtänkt text som etsar sig fast i era kunders huvuden. Vi erbjuder de bästa materialen och de bästa färgerna så att dina texter och fotografier/bilder ska se så skarpa ut som möjligt och ge en klar bild av er själva.

 

Vänd er till oss så får ni ett kostnadsförslag beroende på hur många roll ups ni vill ha samt i vilka storlekar som önskas. Våra priser inkluderar alltid alla väsentliga kostnader och i summan ingår också trycket. Ni behöver alltså inte oroa er för dolda avgifter eller tillkommande kostnader under tiden. För att ni ska bli så nöjda som möjligt tar vi gott om tid på oss för att diskutera igenom era behov och se hur vi kan skapa era bästa roll ups till det bästa priset. Leveranstiden är heller inte lång och ni kan räkna med att få era roll ups i god tid till företagseventet eller mässan.

 

Små extra finesser som spotlight eller andra material än de vanliga kan också diskuteras, oavsett vilken roll up ni vill ha. Vi levererar alltid våra roll ups i en snygg och praktisk väska som ni lätt kan frakta i bagaget eller för hand. Kontakta oss för att beställa prisvärda roll ups och diskutera era önskemål samt för att berätta hur ni vill placera eller visa upp era bilder. Självklart är ni med under hela processen för att se hur det färdiga resultatet blir.

 

Köp en roll up och visa vilka ni är!

Senast Uppdaterad: 2018-03-25 17:03:19