Låt folk lägga märke till dig med hjälp av en beachflagga

Alla som har ett eget företag vet hur viktigt det är med marknadsföringen. Här gäller det att inte göra bort sig och att synas så mycket som möjligt. Det finns flera metoder för att låta folk se ditt företagsnamn eller ta del av ditt budskap och ett sätt är att använda dig av beachflaggor. Oavsett om flaggan står utomhus, inomhus eller i vilken miljö den gör sig bäst i, kommer ditt budskap garanterat att komma fram ordentligt. En beachflagga ger dessutom en snygg färgklick i vardagen och syns vart den än står.

 

Hur fungerar en beachflagga?

En rollup eller en beachflagga trycks upp i den storlek och stil du vill ha för att sedan placeras ut på olika ställen. Dessa platser kan vara på stranden, i stan, på landet eller helt enkelt i ditt företags vestibul för att välkomna besökare. De är till för att dra blickarna till sig och sprida ditt budskap säkert och effektivt. Därför fungerar de även ypperligt bra på mässor och events där du verkligen behöver sticka ut från mängden. Beachflaggor kan också användas i butikerna i samband med rea eller någon ny promotion.

 

Även till tävlingar är beachflaggor bra att ha. Dels kan det fungera som marknadsföring för en sponsor och dels kan det hjälpa åskådare att se var laget befinner sig. En beachflagga behöver alltså inte enbart vara en hjälp för att sprida ett budskap för potentiella kunder. Den kan även fungera som vägvisare på platser där det är mycket folk, som arenor eller stora hallar.

 

Olika typer av beachflaggor

När du har bestämt dig för att beställa beachflaggor så finns det många varianter som du kan välja mellan. Kanske behöver du en beachflagga med namn eller en beachflagga med tryck. Den gemensamma nämnaren är att dessa pelare ska fungera som reklamflaggor så det är bara din fantasi som sätter gränser.

 

Tryck upp ditt företagsnamn på en färgglad beachflagga eller bestäm dig för ett smart tryck med ett budskap som direkt riktar sig till dina kunder. Oavsett vad dina önskemål är så kan du köpa beachflagga med gott samvete. Här använder vi oss bara av beachflaggor i bra kvalitet så att du inte behöver oroa dig för att den ska blåsa sönder eller ramla ned så fort den utsätts för minsta vindpust. Vi är öppna för alla förslag när det gäller design av din beachflagga och eftersom du är boss har du möjlighet att hänga med under hela processen.

 

Beachflaggor utomhus

Ska du sätta ut din beachflagga behöver du först bestämma var du ska ha den. Här kan ställningen vara mycket viktig så att flaggan inte blåser omkull. En beachflagga betyder ju strandflagga men den kan lika gärna stå uppe på en kulle, på en väg med storstadstrafik eller någon annanstans där den uppmärksammas. Tänk efter var du vill placera den och hur omgivningen ser ut. Det är bra om du vet på ett ungefär hur bred och hög du vill ha den så att den syns ordentligt samtidigt som den naturligtvis ska vara stadig. Utomhus är det vanligt att folk är lite mindre observanta och har mer bråttom. Då är det bra om ditt budskap verkligen sticker ut när folk passerar den i förbifarten.

 

Tänk dock på att bara för att en beachflagga ska stå utomhus, behöver det inte nödvändigtvis betyda att den måste vara stor. Även mindre flaggor kan komma till sin rätt ute i naturen eller i städerna. Mycket beror på hur mycket folk det är omkring samt hur uppenbar du vill att din flagga ska vara. En beachflagga ska naturligtvis synas men i vissa fall kan en mindre variant vara bättre. Detta vet du naturligtvis bäst själv.

 

Beachflaggor inomhus

Om du vill ställa dina reklamflaggor inomhus, kan det ibland vara bra att mäta takhöjd eller ingångens bredd först för att kontrollera att din beachflagga inte viker sig eller står i vägen för folk som vill komma in. Det skulle förmodligen inte vara speciellt kul om du har lagt ned pengar på en beachflagga för att sedan få problem med installationen. Våra beachflaggor kommer i flera storlekar och höjder. I annat fall kan det vara tvärtom, om du skulle befinna dig i en stor mässhall eller på en konsert och behöver synas så mycket som möjligt. Då kan du behöva placera flaggan ovanpå en bil eller en höjd och då krävs det också att ställningen är stadig. Beroende på hur och var du ska ha din flagga, kan ha stor inverkan på design och material eller form.

 

Var ska man placera trycket?

Du kan placera ditt tryck precis vartsomhelst på din beachflagga. Om den är hög och det finns mycket folk runt omkring, kan det vara en fördel att sätta loggan eller budskapet på toppen. Då syns det även för folk längre bort. Många väljer att sätta sitt budskap över hela flaggan men detta är naturligtvis en smaksak. Dock blir det enklare att ta till sig ett budskap ju större det är och vill du ha flera tryck på samma flagga kan du också dela upp dem i sektioner på flaggan. Du kan även köpa två beachflaggor och ställa dem jämte varandra med ett budskap på varje flagga. Se bara till att det inte blir för mycket information så att folk blir konfunderade. Detta hjälper vi dig naturligtvis med om det skulle vara ett alternativ.

 

Beachflaggor för events

Som företagsledare står man ofta på mässor eller på olika event och för att folk ska lägga märke till dig eller kunna följa dina spår fram till montern, kan en eller flera beachflaggor guida besökare till dig. Beachflaggan kan fungera som en ingång till din monter eller visa vägen som en liten allé samtidigt som ditt företagsnamn syns ordentligt. Gör din flagga så originell som möjligt så att namnet och budskapet etsar sig fast i människors minne. Ju mer din flagga sticker ut desto mer blir du ihågkommen. Varför inte spexa till den med ett roligt budskap och säga det med en klick humor? Eller skapa en chockreaktion genom att ta till något mycket oväntat. Marknadsföring är en av det mest roliga och innovativa aspekterna och har du rejält med fantasi kan du gå hur långt som helst. Knepet med en beachflagga är att det är ett enkelt sätt att ta till samtidigt som du kan skapa något fördelaktigt på den. Och till råga på allt behöver det inte kosta dig en förmögenhet. Att trycka upp beachflaggor är inte speciellt dyrt om du jämför med många andra produkter som ska sys upp, tillverkas etc.

 

Hur beställa beachflagga?

Är du nyfiken på att inhandla reklamflaggor till ditt företagsevent eller inför en promotion? Då kan du med fördel kontakta oss så lämnar vi kostnadsförslag till dig. Vi har reklamflaggor i alla färger och storlekar som vi naturligtvis kan modifiera utifrån dina behov. Berätta för oss hur du vill ha det så ska vi försöka göra vårt bästa med att hjälpa dig att köpa dina beachflaggor billigt samtidigt som du kan ta del av vår kompetens. Har du redan en idé av designen eller behöver du ytterligare råd? Hos oss kan du bolla med dina idéer och förvänta dig ärliga svar tillbaka. Det finns få saker vi inte gör och vi vet vikten av att vara unik i sin företagsmarknadsföring. Därför tycker vi om utmaningar. Hör av dig direkt till oss så ska vi se till att hjälpa dig i din process.

 

Självklart använder vi oss av de bästa teknikerna, färgerna och materialen för att dina flaggor ska hålla måttet. När vi ger dig ett kostnadsförslag får du alla avgifter inkluderade. Det betyder att vi inte tar oss rätten att komma med dolda kostnader eller avgifter som du får stå för i slutändan. Välkommen in till oss och beställ dina fladdrande reklampelare.

 

Säg det med en flagga!

Senast Uppdaterad: 2018-03-25 17:03:40