Podium - Ett givet val vid mässan

Det är inte bara butiker som utrustas med diskar och podium. Ett sådant går även hur bra som helst att beställa till mässmontern eller till ett event för en presentation eller liknande. Ett podium är bra att ha i marknadsföringssyfte men också för att leda folk vidare i gångar eller i mässhallar. Med ett podium kan du inte bara välkomna folk – du kan även trycka upp ditt företagsnamn på det respektive ett viktigt budskap.

 

En självklar mötespunkt

En positiv aspekt med en disk eller ett podium är att den gärna fungerar som mötesplats för folk i farten. På en mässa är det lätt att stanna till vid ert företags podium för att ställa frågor eller lyssna på vad ni har att säga. Vid ett podium skapas ofta många nya kontakter och många som inte ens hade en tanke från början på att besöka er monter, kanske stannar till ändå tack vare diskens bilder, budskap m.m. Podier kommer i olika storlekar och kan även ha små inbyggda finesser som t.ex. en transportlåda för roll ups o.s.v.

 

Ett mässbord för exponering av ert företag ökar besökarna avsevärt tack vare den tryckta framsidan som fungerar som en smart reklampelare. Genom en disk som dessa kan ni visa upp er innan folk ens har hunnit ner i mässhallarna, vilket ökar chanserna för att människor letar upp er monter fortare när de väl är på plats.

 

För ett litet eller ett stort möte

Oavsett om ni vill ha era diskar till ett stort företagsevent eller till ett mindre möte, föreläsning eller presentation, så kommer de att ge er fördelar. Ett litet mässbord ger direkt en inbjudande upplevelse och man ser lätt vad ert företag står för. Dessutom kan man heller inte sticka under stolen med att ett designat mässbord är snyggt och passar sig bra i lokaler, på mässor eller överlag. När någon av er står och pratar framför en stor publik är det mycket lätt för folk att se ert budskap och ta till sig det eftersom de har det framför sig en längre tid. Ett bord till ett mindre möte eller en butiksdemonstration går också alldeles förträffligt då toppen på mässbordet kan fungera som bord där man tar med sig saker eller visar upp de senaste innovationerna för kunder. Oavsett om det är ett mindre möte eller ett större sådant som ni ska använda ert mässbord till, så har vi flera varianter i olika storlekar som vi gärna trycker upp er reklam på.

 

Så är ett mässbord uppbyggt

Ett podium eller ett mässbord kan vara olika stort och variera i utseende. Vissa är avlånga om det är två personer i ert företag som ska stå bakom det, andra är runda mindre bord och vissa är fyrkantiga och lämpar sig för en demonstratör. Men naturligtvis kan ett mässbord, oavsett storlek och form fungera som en samlingspunkt för flera som tar plats runt det en stund. Utsidan på bordet består av en vägg där man trycker upp loggan, reklambilder eller ett budskap som sträcker sig till era kunder.

 

På insidan är podiet uppbyggt med hyllor och lådor där du lätt kan lägga saker som du senare ska exponera alternativt annat smått och gott som behövs under mässan. Hyllorna eller lådorna går lätt att plocka bort eller sätta dit igen beroende på vad ni har tänkt ställa dit. Vissa bord har till och med en liten dörr in till insidan av bordet för att inte riskera att något ramlar ut när man står och pratar eller demonstrerar något. I detta utrymme kan ni exempelvis transportera andra reklamprodukter eller helt enkelt bara använda för att ställa era kaffekoppar o.s.v. Ingen ser det eftersom det är avskärmat av framväggen. Ovandelen på en disk kan lätt bytas ut i flera färger och kvaliteter så att ni ger en känsla av förnyelse då och då. Det kanske inte verkar särskilt viktigt men att alltid ha fräscha bordsskivor som inte har fläckar eller avflagningar, är en mycket essentiell aspekt i er marknadsföring. Skivorna kan lätt bytas och sättas fast med lås eller spärrar. Andra podier kan byggas ut under mässan genom att montera dem stängda eller öppna. Ja, det finns många finurliga lösningar som kommer med ett podium eller mässbord. Vi har flera olika varianter och modeller som öppnas och stängs på diverse sätt. Kontakta oss så hjälper vi er.

 

Två-i-ett – case & counter

Det finns även podier eller mässbord som fungerar som transportlåda på väg till mässan och som sedan kan transformeras till en disk. Dessa kallas ofta case-n-counters, d.v.s. väska och disk i ett enda paket. De är ofta mycket populära eftersom de anses praktiska och inte tar mycket plats. När den verkar som väska, kommer de rullande hjulen väl till hands för att rulla den och när den är byggd som ett mässbord gör denna egenskap att den samtidigt går att flytta på under själva mässan. Vem vill inte göra det så enkelt för sig som möjligt?

 

Designa ditt eget tryck till mässbordet

Ta tillfället i akt och gör något utöver det vanliga och sätt en personlig touch på ert mässbord. Våga vara originella och fånga människors uppmärksamhet. Genom att designa ert eget tryck till ert podium, får ert företag en unik image som står ut. Detta gör att ni lättare blir ihågkomna och förknippade med just ert företags principer och värderingar. Vad ni än vill trycka upp, så är vi här för att göra det på det bästa sättet.

 

En bra marknadsföringsåtgärd

Att ha mässbord när man vill lyfta fram sitt företag är både effektiv och en långlivad metod. Ett mässbord kan ni nämligen bevara för att återanvända, vilket gör att det blir en prisvärd investering. När man beställer ett podium ska man först tänka efter vilken storlek man vill ha det i samt om man skulle vilja satsa på en lite mer udda form. Det finns nämligen runda, rektangulära, fyrkantiga eller formade mässbord. När man är på det klara över detta, bör man ordentligt tänka över vad man vill säga med sitt mässbord. Hur vill man framföra sitt företagsnamn? Ska man ha ett budskap? Vilken/vilka bilder är bra att visa upp? En bild säger mer än tusen ord, heter det och ju mer färg ni har på ert podium, desto mer sticker ni ut från mängden. Detta behöver inte betyda att ni ska beställa ett tryck med regnbågens alla kulörer. Ibland är det till och med bättre med ett sobert intryck, men just trycket är av stor vikt när man vill visa upp sitt bord för allmänheten.

 

När man sedan är klar på eventet eller mässan, fungerar ett podium utmärkt att ställa i vestibulen eller i lobbyn hos ert företag för att välkomna era affärsbesök. Det kan således fungera som ett allt-i-allo och begränsas inte bara för ett eller två tillfällen. Trycket som ni har på era mässbord, sparas för att användas till eventuella senare tillfällen eller för att trycka upp på någon annan reklamprodukt.

 

Att köpa och beställa ett podium

För att få reda på alla olika diskar och podium samt de många lösningar som erbjuds, föreslår vi att ni kontaktar oss när ni har kikat in på vår hemsida. Vi trycker upp era mässbord till oslagbara priser och alla kostnader ingår givetvis. Trycket görs på starka och kvalitativa material som står sig länge och där färgerna inte bleks eller försvinner. Har ni några särskilda önskemål, är ni välkomna att diskutera dem med oss så ska vi se vad vi kan göra. Vi ser fram emot att få bidra till er framgång tack vare en snygg disk!

Senast Uppdaterad: 2018-03-25 17:04:22